četvrtak, 16. studenoga 2017.

ŠTO BIH HTJELA POSTATI U ŽIVOTU? / TKO MI JE UZOR?

Hej!
Danas sam odlučila pisati o tome što bih ja htjela postati u životu i o svojem uzoru.
Dok sam bila malo manja oduvijek sam željela biti učiteljica, stvarno ne znam zašto. To mi se tada činilo jako zanimljivo i uvijek sam mislila da kad budem učiteljica, da neću nikome davati loše ocijene. Sada me to više uopće ne zanima, sada bih htjela biti ili spisateljica ili novinarka. Zašto? Zato što me to zanima, jako volim pisati, ali volim i čitati. Bilo bi stvarno super kada bih ja napisala neku knjigu, naravno znam da do toga ima puno vremena i da kako bih i postala ono što želim moram proći razne prepreke, no nadam se da ću jednog dana postati ono što želim. Bez obzira na to što će mi drugi govoriti jer ja sam sigurna u to što želim biti i potruditi ću se da to i ostvarim, koliko god to teško bilo. 
Moj uzor je jedna spisateljica,  točnije ako se mene pita najbolja spisateljica. Ona je napisala Harry Pottera, to je J.K.Rowling. Ona je stvarno jako dobra spisateljica. Htjela bih biti baš kao i ona i nadam se da ću jednog dana baš takva i biti. Voljela bih napisati isto dobre knjige, ali i da dam inspiraciju mnogima, baš kao i ona meni.

srijeda, 15. studenoga 2017.

MOJI HOBIJI

Hej!
Danas sam odlučila pisati o svojim hobijima. Ja nemam baš puno vremena, tako da ni nemam puno hobija, imam dva hobija koja me opuštaju i zanimaju. Čitanje je jedan od mojih najdražih hobija, jako volim čitati, pogotovo knjige koje imaju puno stranica. Omiljena knjiga mi je Harry Potter. Pročitala sam svih sedam dijelova i kada je ponovno čitam uvijek mi je jedanko zanimljiva, baš kao i prvi puta kad mi je došla u ruke. Trenutno čitam knjigu po imenu ''Hekatina škola'' i stvarno je odlična osim toga ta knjiga ima još dva dijela i jedva čekam da i nih pročitam. Moj drugi hobi je pisanje pjesama. Volim pisati pjesme, to me opušta i odmah se osjećam bolje. Iz nekog razloga volim baš ove hobije, većina mojih prijatelja se bavi sportom, mene to baš i ne zanima. Nisam dobra s sportom, ali sam dobra u čitanju i pisanju pjesama.
To su bili hobiji s kojima se ja bavim i koji mene opuštaju, nadam se da vam se svidjelo!